Zoeken
  • HerstelMijniPhone.be

Wat kan u doen als uw iPhone niet (goed) meer oplaadt?


We geven je graag een paar tips mee om zelf uit te zoeken wat er nu juist mis is met je iPhone en waarom hij niet (goed) meer oplaadt!

1. Controleer de lader en de laadkabel

Om te beginnen controleert u best eerst of de lader en/of de laadkabel niet stuk is. De laadkabel mag geen tekenen van breuken vertonen. Als de elektrische draden zichtbaar zijn is de kabel aan vervanging toe (deze kunnen kortsluiting geven en uw iPhone quasi onherstelbaar beschadigen)! Meestal vertonen de laadkabels mankementen aan de uiteinden.

U kan de werking van uw oplader controleren door eventueel een andere iPhone aan te sluiten en te kijken of deze wel oplaadt.

Niet zeker? Neem gerust even contact op en we kijken dit voor u na. Moest de oplader (en/of) de kabel aan vervanging toe zijn hebben we een MFI (Made For iPhone) kwaliteitslader en oplaadkabel voor u.

2. Lightning poort proper maken

De tweede stap die u zou moeten overwegen als uw iPhone niet meer oplaadt is de Lightning poort proper maken, vaak zit deze vol stof.

Dit doet u best met een tandenstoker. Probeer (zéér voorzichtig) het aanwezige stof in de oplaadpoort te verwijderen. Let hierbij goed op dat u de connector intern niet beschadigd. Gebruik in geen geval water (of een andere reinigingsvloeistof), elektronica reageert hier vaak niet geweldig op. Gebruik zeker ook geen metalen pin!

3. Batterij of Lightning poort vervangen

Indien bovenstaande stappen het probleem niet kunnen oplossen is de enige vraag nog of het aan uw batterij of aan de poort zelf ligt.

Hiervoor kan u steeds bij ons terecht, wij kijken dit graag voor u na en herstellen uw iPhone terwijl u wacht. Indien gewenst krijgt u zelfs een vervang-GSM om ervoor te zorgen dat u steeds bereikbaar blijft.

Heeft u een probleem met uw iPhone of iPad? Boek snel online uw herstelling via www.HerstelMijniPhone.be.

NIEUW IN ONS AANBOD ZIJN ONZE MFI (Made For Iphone) ACCESSOIRES!

Neem een kijkje op onze website onder de rubriek "Accessoires"

#iPhone6 #HerstelMijniPhonebe #batterij #iphone #iphoneherstelling #batterijvervangen #Apple #lightning #lightningkabel #lightningcable #iphonelader #iphonecharger #iphonedead

654 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

LOCATIE

Opgelet, wij zijn verhuisd!
 

Groenstraat 58
2800 Mechelen

© Webdesign by TechCo - Webdesign - 3D print workshops - Computerhulp voor KMO's / particulieren - iPhone herstellingen