top of page

iOS 11.3.1 nu beschikbaar: update lost problemen met touchscreen (iPhone 8) op


Apple heeft zojuist iOS 11.3.1 uitgebracht voor de iPhone en iPad.

We raden aan om de update zo snel mogelijk te downloaden. Deze update lost het probleem op waarbij sommige iPhone 8-schermen niet meer (goed) reageren op aanrakingen. Ook de automatische helderheid-functie werkte matig.

Deze problemen ontstonden na een schermvervanging. Door de update te installeren, reageert je touchscreen weer als vanouds. Daarnaast wordt de veiligheid van je toestel bijgewerkt. Het lijkt niet aannemelijk dat de True Tone-bug verholpen wordt.

iOS 11.3.1 downloaden en installeren

iOS 11.3.1 wordt vanzelf aangeboden op je toestel, waarna je de update kunt downloaden en installeren. We adviseren om dit zo spoedig mogelijk te doen. Let erop dat je toestel opnieuw moet opstarten tijdens het installeren. Je kunt je iOS-apparaat ook handmatig laten zoeken naar de nieuwe versie door onderstaande stappen uit te voeren.

- Open op je iPhone of iPad de Instellingen-app;

- Kies ‘Algemeen’;

- Tik op ‘Software-update’;

Het apparaat zoekt naar de nieuwst beschikbare versie.

Vervolgens wordt de software gedownload en dien je de aangegeven stappen te volgen. Aangezien iOS 11 de nodige foutjes kent, is het van belang om vlot na uitkomst van een nieuwe iOS versie de nieuwste software te downloaden.

Bron: www.iphoned.nl

iPhone 8 touch iOS 11.3
56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page